Fotoshoot op basis van TFP?

Fotoshoot op basis van TFP?

Portfolio

Als je model wilt worden, dan komt daar in eerste instantie een hoop bij kijken. Om je te profileren bij modellenbureau’s en casting agencies moet je beschikken over een professioneel modellenportfolio. Geheel afhankelijk van de richting en/of markt waarin jij als model actief wilt zijn is de inhoud van je portfolio bepalend en doorslaggevend. Een moet portfolio veelzijdig zijn, zodat er een goede indruk van je kan worden gemaakt in diverse omstandigheden. Immers je portfolio moet vertellen wat jij kan!

Model – TFP betekent dat we samenwerken in ruil voor foto’s. Dit geldt voor model, visagist & fotograaf.

Wil je modellenwerk verrichten, neem dan contact met ons op! ,jij stelt jezelf beschikbaar als model dan doen we dit op TFP (Time For Prints), Een fotoshoot op TFP-basis kost je doorgaans alleen wat tijd en eventueel reiskosten, als er op een specifieke locatie wordt gefotografeerd.De foto’s die gemaakt worden tijdens een TFP-sessie mogen meestal door zowel de fotograaf als het model in hun portfolio en als promotiemateriaal gebruikt worden.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe modellen en gezichten om ook ons eigen portfolio up-to-date te houden en uit te breiden. Immers voor ons geldt: hoe meer fotowerk wij kunnen tonen aan onze klanten, hoe meer opdrachten wij kunnen binnenhalen en daar kan jij leuk van profiteren! Wie weet ben jij wel het model dat wij willen/zoeken.

make up

Visagie

Zonder visagie kan juist heel natuurlijk overkomen. Echter wil je jezelf profileren in de markt, dan kan je het beste alles uit te kast halen en ook visagie laten verzorgen. De visagist zorgt voor een strakke make-up, die bovendien geheel aangepast wordt aan setting, kleding en mood. De visagist is ook haarstylist, zodat je er in totaliteit op en top uitziet.

Als je geïnteresseerd bent in een TFP fotoshoot, stuur mij dan een bericht.

Stuur 5 recente foto’s met deugdelijk toestel genomen (geen mobiel) van minimaal 500kb waarvan er minimaal 1 portretplaat van het gezicht en 1 full body bij, foto’s dienen recent en van goede kwaliteit te zijn geen photoshop of bewerk .
Portretfoto, het liefst recht in de camera kijken.

Vermeld ook je ervaring als model, leeftijd, woonplaats.

Stuur je e-mail met foto’s naar Email – info@qroadproduction.com

De foto’s mogen door jou als model enkel gebruikt worden voor je eigen portfolio, website en privé gebruik, voor ieder commercieel gebruik van de foto’s is toestemming van de fotograaf vereist. 

De foto’s vallen onder het auteursrecht en blijven eigendom van de fotograaf, het is op geen enkele wijze toegestaan ook maar iets aan de foto’s te veranderen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.