Roelofiena Wolthers – Kamminga

Roelofiena Wolthers – Kamminga

Lees over Roelofiena Kamminga en Foto restauratie .
Vaak zijn de zorgvuldig bewaarde foto´s van grootouders, overgroot
en betovergrootouders door ouderdom zo van kleur verschoten, vergeeld, bekrast en beschadigd is!
Daar is een oplossing voor!
Met een professionele fotorestauratie krijgt uw oude foto een moderne makeover maar blijft hij zijn nostalgische look behouden.

Natuurlijke toegepast bij ons eigen familie lid : Roelofiena Wolthers – Kamminga

LIEVE ROELOFIENA 2 JAAR GELEDEN OVERLEDEN EN WAT WIJ NOG VAN HAAR HEBBEN

Een ander artikel dan jullie gewend zijn op zo’n blog, maar toch wilde ik een blogpost maken over onze lieve Roelofiena (roelie) die 2 jaar geleden is overleden. Al kan ik het mij nog herinneren als de dag van gisteren.

Roelofiena (roelie) was 75 jaar en ze was de laaste 4 jaar ernstig ziek maar de dokter’s konden niet constateren wat de oorzaakt was. Ze had last van nier, hart longklachten en heeft haar laatste maanden in haar eigen huis doorgebracht. Uiteindelijk is ze in de ziekenhuis overleden.
Roelofiena (roelie) was de moeder van Roelie, Chris, Reiny, Sandra.

Spullen die wij nog van haar hebben

Ik vind het heel erg belangrijk om dingen te bewaren omdat je dan toch een mooi aandenken hebt. Deze spullen hebben we nog steeds kunnen bewaren gelukkig.

De jas die ze heeft gekocht voor de aankomende winter maar nooit heeft kunnen dragen. Fotoalbums die ze had verzamelt door de jaren heen van onze familie. De rollator die ze had aangeschaft via markplaats omdat het zorgloket wou het niet voor haar betalen, want volgens hun was ze nog te goed ter been. Trouwens leuk om te weten ze heeft nooit achter gelopen, maar ging erboven op zitten terwijl de familie haar moesten duwen.

Dan nog andere spullen verdeeld door de familie heen zodat ze zo er toch een beetje bij ons nog is.

Ze leefde voor haar hobbie’s

Klaverjassen deed ze in clubverband en altijd bij verschillende clubs, cafe’s in de buurt. Ze had ook vaste plekken waar ze 2 maal per week naartoe ging, dinsdag bij buurthuis “Parkzucht” en vrijdag bij cafe “Ons moeke” van Jantina.

Vissen deed ze niet omdat ze prijzen wou winnen maar voor haar ontspanning, maar natuurlijke zat ze bij elke seizoen afsluiting vol spanning om te weten hoeveel gewicht ze aan vissen had. Dat was dan op de jaarlijkse kerstklaverjassen waarbij ook vlees en tombola prijzen werden verloot. Ook leuk om te weten Tombola prijzen gaf zij zicht elke jaar voor op om te lopen, maar zij bleef altijd buiten staan en terwijl haar dochter Sandra naar binnen ging bij de winkels.

Tuinieren deed ze graag, de tuin van haar was super groot. Het bracht haar herinneringen van haar kindertijd, hoe ze haar vader moest helpen op hun eigen stukje land.  Ze verbouwde daar goente en fruit, maar ook bloemen geplant want rozen vond ze erg mooi bijna 2 meter lang rozenveldje.

De Foto

De portret foto van Roelofiena (roelie) in haar laaste dagen gemaakt met de mobiele telefoon dus de formaat was heel klein!

Foto 04-12-15 11 06 03 

Deze foto moest in photoshop gerestaureerd worden vanwege wazigheid, verkleuringen, achtergrond opknappen enzo

Foto 11-09-15 06 48 02

Toen het foto op computer eindelijk klaar was, opgestuurd en betaald en was zeer benieuwd hoe het eindresultaat zou zijn.
Eindelijk was het canvas via de post binnen en snel kijken hoe het resultaat zou zijn
grandma2 
Bedankt voor het bezoeken en lezen van mijn blog! Mocht je meer willen weten dan kun je mij volgen op verschillende social media. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.