info@qroadproductionl.com

Over Ons

inspireren en motiveren

Qroad Production levert concepten, communicatie adviezen, creatie en marketingstrategieën voor particulieren, starters en het MKB. We hebben alles in huis omjij en jouw doel te helpen bereiken. Als team kunnen wij jou helpen, aan de opzet of verbetering, van je identiteit. We zorgen ervoor dat je sneller kunt schakelen om stappen voor de concurrent te zijn. Van Concept tot het realiseren van het Eindproduct houden wij Kwaliteit hoog in het vaandel.

Qroad Production is ook in de productie en coproductie van speelfilms, korte films en documentaire. Wij werken nauw samen met zowel sterke, ervaren filmmakers als jong, opvallend talent. Met onze producties inspireren en motiveren wij onze kijkers. Wij geloven in de mogelijkheid om elk idee op een veelzijdige manier, om te zetten in een visueel beeld.. Qroad Production startte in 2011 onder de passionele leiding van Axel Dorothea. 

 innovatie is voor ons een belangrijke drijfveer

In ontwikkeling zijn o.a. Liefdefilm ‘Sterke Gevoelens’ en kinderfilm ‘Beste Vriend’  en Thrillerfilm ‘Geen Geluk.’  en Horrorfilm ‘Apartment 7743’ .