Online marketing voor artiesten

OLINE MARKETING

Als artiest ben je bezig met je vak en wil je zo min mogelijk kopzorgen over het verspreiden van jouw kunstwerken. Helaas kan je tegenwoordig niet meer zonder een goede online strategie voor het verspreiden van je werk.  Tenminste, als je wil leven van je muziek of kunst, moet je zorgen dat genoeg mensen je kennen. Wij helpt je hierbij en neemt werk voor je uit handen.

ALS ARTIEST OPVALLEN

Zangers, DJ’s, producers: Slechts een greep uit de vele duizenden verschillende artiesten die er zijn en waar marketing relevant voor is. Daarom is het belangrijk om jezelf te onderscheiden door het maximale uit artiesten marketing te halen. Samen creëren we onderscheidend vermogen door een ijzersterke act neer te zetten, aantrekkelijke social media content te creëren en te zorgen dat de juiste doelgroep jouw muziek te horen krijgt.

een omnichannel strategie werkt het best

E-mailmarketing

Nieuwsbrieven zijn inderdaad een van de meest effectieve marketing tools en kan je relatief eenvoudig en goedkoop inzetten.

Facebook Ads

De belangrijkste reden om Facebook in te zetten is het bereik om met je promoties de juiste doelgroep te bereiken!

Google Ads

Google is één van de meest succesvolle kanalen met een campagne op maat veranderen we potentiële klanten in converterende fans.

TikTok Ads

Inzetten als marketingkanaal met meer dan 800 miljoen gebruikers wereldwijd, is het de moeite waard..

DE KRACHT VAN ARTIESTEN MARKETING

Artiesten marketing is alle activiteiten die je uitvoert om het aantal fans, boekingen, streams en verkopen van o.a. muziek en merchandise te bevorderen. Het is tegenwoordig niet meer genoeg om alleen goede muziek te produceren, je moet ook kijken naar factoren als performance en promotie. Je moet jezelf dus als artiest onderscheiden.

We begrijpen dat je wellicht niet op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen de online marketingwereld. Dat is ook niet gek, want net als muzikant, producer of zanger zijn, is marketing voor artiesten ook een aparte expertise. Door de jaren heen hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgedaan door zeer uiteenlopende artiesten te ondersteunen.

Menu
Begin met chatten!
Team Qroad Production
Hallo, hoe kan ik je helpen?