info@qroadproductionl.com

Filmproject Stressbestendigheid

Filmproject Stressbestendigheid

 

Qroad Production is op zoek naar financiering door crowdfunding voor filmprojecten.

STRESSBESTENDIGHEID is een korte suspence horror van ongeveer 10 minuten.. De film wordt geproduceerd door Qroad Production, bekend van onder andere The Readers.

Waar gaat je film over? 
De film Stressbestendigheid gaat over een vrouw die in haar werk door grote werkdruk veel stress krijgt, waardoor ze er psychisch bijna aan onderdoor gaat.Wanneer ze besluit de natuur in te gaan om te ontspannen, maar haar ideeen om tot rust te komen in de natuur zijn
anders dan die van de gemiddelde mens, ze vind een heel bijzonder en onconventionele
manier om te onspannen.

Wat maakt jouw film bijzonder?
De film mengt hedendaagse thema’s en realistische karakters met duistere elementen. Resultaat, een korte, artistieke en originele film die een heftige gebeurtenis laat zien in een mysterieuze, herkenbare en schokkend verhaal.

Wat ga je met het geld doen dat je inzamelt via crowdfunding?
We willen dat zoveel mogelijk mensen benaderen, om te laten weten waar we mee bezig zijn. We gaan de crowdfunding gebruiken om deze film mogelijke te maken. En daarvoor is een flink budget nodig. Dit is nodig voor de kosten van set design, constructie, aankleding., huur van de apparatuur, distributie. We willen het geld tevens aanwenden voor de opnames. Met deze financiering kunnen we ons een goede cast veroorloven.

Waarom moet het publiek jouw film steunen?
Stressbestendigheid is een korte suspence horror. Met enthousiaste steun via crowdfunding kunnen we de financiele partijen laten zien dat het publiek Stressbestendigheid een warm hart toedraagt. Alleen zo kan deze film er komen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *