About Us

OVER ONS

Hier bedenken en maken wij communicatieuitingen.

Qroad Production levert concepten, communicatie adviezen, creatie en videomarketing voor particulieren, starters en het MKB. We hebben alles in huis om je doel te helpen bereiken. Als team kunnen wij jou helpen, aan de opzet of verbetering, van uw identiteit. Van Concept tot het realiseren van het Eindproduct houden wij Kwaliteit hoog in het vaandel.

Wat kunt je van ons verwachten? Aandacht en toewijding, een persoonlijke benadering.

Het plan zal je helpen om continu aandacht te hebben voor uw communicatie, waardoor uw bedrijf blijft werken aan de gewenste uitstraling.

Muziek Productie

Bij ons kun je terecht voor muziekopnames: Van een eenvoudige zangopname tot complete producties incusief plaatsing op alle streaming platformen zoals Spotify en Apple Music.

Mixing en Masteren

Wij bieden mixing en mastering aan. Doordat er geen studiotijd geboekt wordt, kunnen we de prijzen hiervoor budgetvriendelijk houden. Zo kan jouw muziek sneller de wereld in!

01

Design

Professionele & creatieve.
Hoge kwaliteit ontwerp gemakkelijk en betaalbaar toegankelijk te maken. Dit is de centrale pijler van onze visie, wij leveren ontwerpen van hoge kwaliteit op schaal.
02

Fotoshoot

Foto’s functioneren als uithangbord. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen om jou, het bedrijf en/of assortiment goed in beeld te brengen en de uitstraling mee te geven die het verdient.

03

Video

Video is qua deelbaarheid multifunctioneel voor op hun website te plaatsen, maar vergeet je de social media kanalen niet? Daarnaast kun je ook heel goed in de nieuwsbrief verwerken. Het delen van een video is zeer gemakkelijk.

Digitale PR

Als artiest kan je online marketing voor tal van doelen gebruiken.  Muziekvideo’s op YouTube of het laten stijgen van je abonnees, het laten stijgen van je streams op Spotify. Een tournee promoten en uitverkopen. Met een gerichte campagne kunnen wij voor jou een groot bereik realiseren op social media.

WERKWIJZE

Wij horen graag wat jouw doelen zijn en denken met je mee over andere kansen. Wij komen met ideeën die helpen bij het realiseren van jouw doelen. Samen met jou maken we van het project een succes.

Menu
Begin met chatten!
Team Qroad Production
Hallo, hoe kan ik je helpen?